Tragedia din Kemerevo: copilul de 11 ani a ieșit din comă și a aflat că familia sa a murit

Tragedia din Kemerevo a șocat lumea occidentală. În presă continuă să apară noi detalii despre incendiul îngrozitor din centrul comercial care a răpit zeci de vieți. Băiețelul în vârstă de 11 ani care a fost împins pe geam de către tatăl său în timpul incendiului din Kemerovo, Rusia, a izbucnit în plâns când a aflat că mama, tatăl și sora lui de patru ani și-au găsit sfârșitul în interiorul mall-ului. Detaliile sunt sfâșietoare!

separator

Inițial s-a crezut că băiețelul a sărit singur pe geam. Acum când acesta și-a revenit din comă, s-a aflat că, de fapt, tatăl copilului care se afla împreună cu familia sa în mall, în momentul izbucnirii incediului, a făcut un gest extrem. Din dorința de a-și salva copilul, bărbatul l-a ridicat pe acesta până la nivelul geamului și l-a împins în afară.

Serghei Moskalenko, în vârstă de 11 ani, a fost împins pe o fereastră de către tatăl său, Evgeny, în vârstă de 35 de ani, care a murit ulterior în incendiu, potrivit Daily Mail. În mod miraculos, copilul a supraviețuit după ce a căzut de la o înălțime de peste 12 metri, de la etajul al patrulea al mall-ului din Kemerovo, Rusia. A suferit mai multe fracturi în timpul căzăturii, după ce s-a lovit de o conductă, dar jos a fost prins de un grup de oameni. (Vezi în video).

Serghei a fost dus de urgență la spital, dar a aflat abia sâmbătă, la aproape o săptămână de la incendiu, că părinții și surioara lui a murit. Anunțul a fost făcut de câteva rude și consilieri psihologici pe patul de spital.

”Erau speriați, nu-și puteau găsi cuvintele. După o muncă grea, am găsit abordarea corectă pentru a vorbi cu băiatul. El a reacționat în felul în care un copil ar fi trebuit să reacționeze la o asemenea veste tragică – a plâns”, a povestit psihiatrul Anna Portnova.

sursa

alte Articole interesante