Internet fără griji pentru copii și părinți

Astăzi, 85% din copiii din Republica Moldova accesează internetul de pe telefonul mobil, iar tendința utilizării internetului de pe un dispozitiv mobil este în continuă creștere.

separator

Pe lângă lucrurile minunate ce le poate oferi, internetul prezintă și multe riscuri.

Cu toate soluțiile oferite și metodele disponibile, cea mai bună protecție pentru copii sunt părinții, iar cunoașterea noțiunilor elementare de securitate online este esențială.

Te invităm la un seminar practic despre siguranța online unde vei afla cum să îți protejezi copilul pe internet, organizat de Moldcell în parteneriat cu Centrul Internațional “La Strada” și Tekwill, Centrul de Excelență în domeniul TIC.

Vom aborda subiectul minuțios cu experți în securitatea cibernetică, siguranța online, protecția datelor cu caracter personal, dar și un psiholog consacrat în acest domeniu.

Vino pe 31 martie, ora 11:00, strada Studenților 9/11, sediul Tekwill, INTRARE LIBERĂ, în baza înregistrării prealabile pe http://www.moldcell.md/rom/InternetFaraGriji.

Dacă ai copii cu vârsta între 6 și 10 ani, nu îi lăsa să se plictisească acasă. Ia-i cu tine, iar noi o să-i implicăm într-o “operațiune specială de salvare” unde vor învăța despre securitatea online în practică. Credem că este de prisos să spunem că se vor distra de minune.

În lista cu posibile răspunsuri la întrebarea “Ce va fi acolo?”, bifează informație utilă, sfaturi tehnice de la experți în domeniu, socializare, cafea, dulciuri, cadouri și, bineînțeles, o zi petrecută productiv.

Ne vedem la Tekwill, va fi o experiență unică!

#InternetFărăGriji

alte Articole interesante