Ionuț are 7 ani și luptă cu o formă rară de cancer. Haideți să-i salvăm viața!

Ionuț Cociu are doar 7 ani. La vârsta când ar trebui să se bucure de o copilărie fericită, să meargă la școală alături de alți copii de vârsta sa, să învețe să scrie, să citească, Ionuț luptă cu cancerul.

separator
Ionuț a fost diagmosticat cu limfom Hodgkin, o formă de cancer a sistemului limfatic care afectează celulele imune ce se răspândesc în tot corpul, în ficat, în splină și plămâni.

Ionuț slăbește, nu are poftă de mâncare, răcește des, are febră. În lipsa unui tratament adecvat riscă să își piardă viața. Mama cere ajutor pentru a-și putea salva copilul:

,,Vin cu marea rugăminte să mă ajutați să-mi salvez îngerașul. Din păcate, trebuie să începem tratamentul, însă suntem neputincioși, veniturile pe care le avem nu ne permit să facem tratamentul. Pentru început, Ion trebuie să efectueze o serie de investigații, iar ulterior medicii vor decide tactica de tratament. Vă rog din suflet să mă ajutați să îmi salvez băiatul, nu mai am lacrimi și putere să îmi văd copilul cum suferă. Orice ajutor pentru noi e șansa să ne facem bine”.

Donează pentru Ionuț pe caritate.md

alte Articole interesante