Irina Kovalsky are un motiv de bucurie! Interpreta și-a mai îndeplinit un vis

Astăzi e marți, 13, însă cifra i-a purtat noroc. Irina Kovalsky are un motiv de bucurie. Astăzi, interpreta a susținut cu brio examenul la școala de șoferi și a obținut permisul de conducere. Acum, pentru că este o șoferiță cu acte în regulă, interpreta se va bucura de călătorii și plăcerea de a șofa, oricând îi va pofti inima.

separator
Irina Kovalsky și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali:

,,Uraaaa 💖. Am obținut permisul și am trecut cu succes examenul final! De fapt, 13 este numărul norocos al familiei noastre ❤️”, susține interpreta.

Teoria și examenul intern le-a susținut din prima încercare, iar examenul practic, în oraș, a fost un pic mai greu, mărturisește artista. La primul examen a făcut câteva erori, așa că s-a resemnat și a continuat să lucreze la greșelile ei.

Acum e fericită că a reușit să obțină dreptul de a conduce: ,,Nici nu mi-am imaginat vreodată că aș putea să conduc o mașină! Dar niciodată nu spune niciodată! Am învins frica și am devenit un șofer încrezut în forțele proprii! Succesul tuturor șoferilor, celor începători, dar și celor cu experiență”, mai spune interpreta.

alte Articole interesante