Irina Rimes a dezvăluit cum a luptat cu depresia și clipele de grea încercare din viața ei

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Are milioane de vizualizări pe youtube, iar piesele ei rulează pe toate posturile de radio. Însă viața artistei, în vârstă de 26 de ani, nu a fost mereu roz. Irina Rimeș a povestit într-un interviu pentru Antena Stars despre perioada în care s-a luptat cu depresia și clipele de grea încercare din viața ei.

separator

Și-a lăsat orașul natal, Soroca, pentru a-și încerca norocul în muzică la București, oraș în care nu cunoștea pe nimeni.

„A fost greu când am ajuns în Bucureşti. De obicei, oamenii vin aici la muncă şi la facultate, îşi fac prieteni. Eu nu am venit nici la una, nici la alta. Am avut depresia emigrantului. A durat această depresie un an, timp în care m-am ocupat cumva de mine stând în casă, nefăcând nimic. Mai bine spus nesocializând cu oamenii, cu lumea înconjurătoare. Investeam timp în mine, mă uitam la filme, filme documentare, citeam, făceam sport în casă. Făceam totul în casă, nu ieşeam pe afară. Ieșeam să cumpăr doar pâine și nu pentru mine, ci pentru cineva drag și mă uitam doar la seriale, citeam si mancam acceași mâncare dimineata, prânz și seara. Am slăbit atunci, arătam beton. Arătam foarte bine, eram suplă, foarte tonifiată și de fapt eram în mare depresie. Aveam depresia emigrantului într-adevar, dar abia după ce m-am mutat, dupa ce mi-am luat mașina și am început să conduc în București, atunci am simțit că Bucureștiul este casa mea și că eu pot să trăiesc aici liniștită”, a povestit Irina Rimeș la Antena Stars.

A învins depresia și a reușit să devină extrem de cunoscută în România. Drumul spre succes a fost însă presărat cu multe neajunsuri și multe sacrificii.

„Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor mai puțini buni din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus. Oamenii nu ştiu că, pentru a ajunge undeva, treci prin multe, chestii interesante care te formează (…) Am avut o perioadă horror, când mi-am pus la îndoială talentul”, a mărturisit artista.
Artista a povestit cum, înca de pe vremea când era la facultate la Chișinău, a bătut-o gândul să treacă Prutul și să vină în București pentru a se lansa în muzică. Din păcate, o dată ajunsă la București, Irina nu a rezistat și s-a întors acasă după câteva luni. Interpreta a povestit nu numai că nu s-a acomodat din prima.

„Nu le-am spus părinților. Am fugit pur și simplu. Am plecat. Am venit în România, am stat câteva luni, după care m-am întors acasă. Nu era nimic de făcut aici. Ne-am întors în Chișinău si am stat acolo o perioada. După ce am terminat facultatea, nu mai era nimic de facut acolo și am venit iar în București”, a povestit artista pentru libertatea.ro.

alte Articole interesante