Irina Rimes, surprinsă în ipostaze senzuale alături de un cunoscut actor de peste Prut

Irina Rimes şi George Burcea au apărut în ipostaze intime în 2016. Totul s-a întâmplat, de dragul artei, la filmările pentru câteva videoclipuri ale artistei ce fac parte din prima trilogie a Irinei Rimes, ,,Iubiri Secrete”.

separator

„Iubirea nostră mută”, ,,Da ce tu”, ,,Haina ta” sunt piesele pe care jurata de la Vocea României le-a lansat în acea perioadă, iar unul dintre eroii videoclipului a fost actorul George Burcea, care în prezent este căsătorit cu Andreea Bălan, cei doi având o fetiță.

George Burcea a fost eroul masculin în videoclipul Irinei Rimes. Cei doi au filmat în ipostaze tandre. Videoclipul piesei a fost regizat de Khaled Mokhtar, acesta considerand ca actorul George Burcea se potriveste perfect tematicii clipului si face o pereche potrivita cu interpreta din Republica Moldova.

 

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu de câţiva ani şi de doi ani sunt părinţii unei fetiţe. În primăvara anului trecut, cei doi s-au şi căsătorit. Ceremonia secretă a avut loc pe o plajă din Statele Unite.

alte Articole interesante