Îți dorești un mediu curat pentru tine și cei din jurul tău? Alătură-te mișcării #trashtag challenge, organizată de echipa Hai Moldova!

Curățenia a devenit o modă, fără îndoială! Tot mai multor oameni le pasă de starea mediului în care trăiesc, îl doresc mai curat, mai proaspăt, mai verde, odată cu începerea sezonului cald. Și se înarmează pentru marea curățenie dând dovadă de spirit civic!

separator

Și tu ai ocazia să participi la activități de protejare a mediului și astfel vei putea ajuta la păstrarea unui mediu mai curat. În plus, îți vei face prieteni noi, te vei distra, dar și vei avea ocazia să înveți despre mediu, poluare și soluții pentru salvarea mediului.

Sâmbătă, pe 23 martie, începând cu ora 11.00, vino împreună cu gașca ta de prieteni și participă la curățarea teritoriului din preajma parcul Vosmiorka, lângă vinăria ATU Winery, în cadrul mișcării #trashtag challenge, organizat de echipa Hai Moldova.

,,După curățenie te așteaptă un show cu drone fabricate în Moldova, muzică live, picnic și yoga pe covor moldovenesc. Ne vom organiza în echipe și timp de 2 ore vom gospodări întreg teritoriu. La 13.30 vom servi ceai și gustări sănătoase la un mic picnic. La curățenie vor participa managerul companiei ABS Recycling, Vlada Balica și un reprezentant din poliția de sector. Ei ne vor răspunde la întrebările cu privire la gestionarea deșeurilor în Moldova”, ne comunică echipa Hai Moldova.

Vei afla:

Ce se întâmplă cu gunoiul după ce îl aruncăm?
Care este soarta deșeurilor colectate separat?
Ce fac dacă am văzut o persoană aruncând gunoi in natură?
Ce spune legea despre deșeuri?

Cu Lilia Ojovan și “Hai, Moldova!” vei afla despre schimbările pe care le poate face fiecare pentru un mediu mai curat. La curățenie vor participa și proprietari de afaceri din Chișinău.

O veste bună! Pentru toți cei care doresc să facă curat în cadrul acestei mișcări, echipa Hai Moldova oferă gratuit gratuit saci, mănuși și ajutor în organizare.

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook Hai Moldova

alte Articole interesante