Iuliana Beregoi pregătește un spectacol grandios la Sala Palatului, din București!

Cariera și faima Iulianei Beregoi sunt într-o ascensiune continuă. La doar 14 ani, moldoveanca face furori pe ambele maluri ale Prutului și se poate lăuda cu cei peste 500.000 de fani pe youtube, care îi admiră talentul și creația. Pe 30 noiembrie, tânăra adolescentă va susține primul său concert la Sala Palatului din București, spectacolul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”.

separator
Tot atunci va fi lansat și filmul ,,Lara”, în care Iuliana debutează ca actriță și joacă rolul principal. Evenimentul are și un scop caritabil, Iuliana își îndeamnă fanii să vina la spectacol și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii mai puțini norocoși.

Iuliana a acordat un interviu unei reviste din România, în care a oferit mai multe detalii despre pasiunile și visele ei. Tânăra a dezvăluit că își dorește să ajungă un artist internațional și să cânte alături de Ariana Grande, fiind conștientă că pentru acest lucru are de muncit foarte mult, astfel încât să nu-și dezamăgească fanii.

,,Mă simt norocoasă că am ambii părinți mereu cu mine, care sunt atenți la nevoile mele. Și în primul rând managerii mei, Cătălin Dascălu și Alina Todașcă. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat să ajung până aici”, a spus Iuliana.
Chiar dacă este prinsă, mai mereu, în spectacole și repeteții, Iuliana își face timp și pentru recreere, reușind totodată să îmbine muzica cu școala.

,,Sunt o elevă exemplară, sigur că de fiecare dată îmi găsesc timp să învăț, pentru că învățătura este cea mai importantă! Materia mea preferată este matematica”, spune adolescenta. ,,Dacă nu sunt la școală pot să dorm foarte mult, să stau pe telefon. Ca orice copil ies și cu prietenii, pot să citesc o carte, să mă joc cu puii pisicii mele, să mă uit la un film”.

Cât despre iubire… și atenția fanilor de sex masculin care îi fac curte în spațiul virtual, tânăra vedetă afirmă:

,,Încerc să le răspund tuturor fanilor, dar nu am timp de „iubire”. Băiatul care ar vrea să mă cucerească ar trebui să arate ca Maluma sau ca actorul din filmul “The Vampire Diaries”, Stefan Salvatore (rade).

De curând, tânăra interpretă a lansat videoclipul piesei „Cine sunt eu?”, în care apar câteva imagini din filmul ,,Lara”. Datorită fanilor, artista a ajuns pe locul 6 în trending, ceea ce este un succes remarcabil.

sursa

alte Articole interesante