Jennifer Aniston va deveni mamă!

Jennifer Aniston și Justin Theroux așteaptă primul copil. Au existat mii de zvonuri privind faptul că actrița în vârstă de 48 de ani, ar putea fi însărcinată. De data aceasta ar putea fi însă adevărat. Cei doi vor deveni curând părinți cu ajutorul unei mame surogat, scrie ziarul spaniol ABC citat de Agerpres.

separator

Revista dă asigurări că cei doi actori vor deveni anul viitor părinții unei fetițe. Cuplul este nerăbdător să țină în brațe primul lor copil.

Se pare că cei doi soți au recurs la serviciile aceleiași clinici la care au mers și alte celebrități precum actrița Nicole Kidman sau cântărețul Ricky Martin, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

În cazul în care știrea va fi confirmată, cei doi actori vor face un pas înainte în căsnicia lor, după ce și-au unit destinele în 2015, într-o ceremonie surpriză.

În urmă cu câteva luni, actrița mărturisea revistei Glamour că este sătulă de atâtea speculații:

“Să ai un copil este o chestiune care nu privește pe nimeni, cu excepția cuplului sau persoanei care vrea să devină părinte. Alegerea unei femei de a avea un copil este echivalată în mod greșit cu fericirea interioară. Ideile mele privind o viață fericită sunt poate diferite de cele alte altor persoane”, a subliniat ea.

alte Articole interesante