Jurnalista Victoria Marinova își iubea foarte mult fetița, dovadă fiind zecile de poze publicate pe facebook

Cazul jurnalistei din Bulgaria, ucisă la Ruse, în timp ce făcea jogging pe promenada de lângă Dunăre, a cutremurat toată Europa. Victoria Marinova avea o fetiță de 5 ani, care acum a rămas orfană.

separator
,,Unde este mama?” este întrebarea dureroasă la care nimeni din familie nu-i poate răspunde. Victoria Marinova îşi iubea foarte mult fetiţa, dovadă stând zecile de poze publicate pe pagina personală de facebook, în care apare împreună cu cea mică, în diferite ipostaze.

Victoria Marinova a fost ucisă în localitatea bulgară Ruse. Tânăra jurnalistă în vârstă de 30 de ani a fost bătută şi violată înainte să fie omorâtă. Trupul tinerei a fost găsit într-o zona greu accesibilă, în nişte tufişurile promenadei de lângă Dunăre. Potrivit datelor din anchetă, tânăra ziaristă a fost violată și strânsă de gât până la moarte. Suspectul este un tânăr bulgar care a fost reţinut de autorităţile de la Sofia şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor pentru a-şi primi pedeapsa.

Victoria Marinova era divorţată. Jurnaliştii bulgari spun că aceasta a fost căsătorită, până în luna februarie a acestui an, cu Svilen Maximov, un om bogat şi influent din Bulgaria. Acesta este CEO al companiei de internet Networx Bulgaria Ltd., iar cei doi au divorţat la începutul anului. Nu se cunosc alte detalii despre mariajul celor doi, scrie kanald.ro.

alte Articole interesante