La doar 22 de ani, Constantin Botezat cucerește publicul de peste ocean cu picturile sale! Vezi expoziția la care a fost invitat să participe

Un tânăr pictor originar din Republica Moldova a reușit deja să se facă cunoscut la nivel internațional grație talentului și lucrărilor sale. Pe 15 septembrie, la Galeria Alpine Art, din Salt Lake City, SUA, a fost inaugurată expoziția colectivă „Muse” la care a fost invitat să participe și moldoveanul Constantin Botezat.

separator

Expoziția reprezintă un eveniment important pentru critici și colecționarii de artă din întreaga lume, confirmând dorința galeriei de a fi în acest moment o platformă culturală pentru dezvoltarea unui dialog între artiștii americani și europeni.

Galeria Alpine Art îl reprezintă pentru a doua oară pe artistul Constantin Botezat publicului orașului Salt Lake și colecționarilor de artă dinregiune, toate acestea ca urmare a expoziţiilor personale sau de grup, atât naţionale, cât şi internaţionale, la care artistul a participat până în prezent.

Evenimentul este un pas important pentru publicul interesat de artiştii tineri, de cercetările lor artistice şi de colecţionarea operelor lor.

În cadrul expoziției artistul Constantin Botezat și-a expus lucrări realizate pe parcusul anului de studiu la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia. Această expoziție, cu semnificație deosebită pentru căutările artistului, reflectat în operele expuse, denotă efortul, ambiția și dorința tânărului de a organiza cel de-al patrulea eveniment în Statele Unite ale Americii la doar 22 de ani.

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Susan Bohmhold căreia îi sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă pentru a creea cât mai multe lucruri frumoase în continuare!”, mărturisește Constantin Botezat.

alte Articole interesante