La mulți ani, Cornelia Ștefăneț! Artista împlinește astăzi 26 de ani

Cornelia Ștefăneț își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cei dragi au surprins-o pe artistă de dimineață cu mesaje de felicitare și multe urări.

separator

Interpreta și soțul ei se află într-o scurtă vacanță în Turcia. Chiar dacă nu se află în țară și a ales să își sărbătorească ziua de naștere într-un mod deosebit, Cornelia Ștefăneț a ținut să le mulțumească tuturor pentru cuvintele frumoase și a scris acum câteva ore pe pagina sa de facebook:

„Nu-mi vine sa cred că astăzi fac 26 ani. O vârstă frumoasă, care mă face să mă simt o soție iubită și dorită, o mamă împlinită și fericită, o prietenă devotată și pur și simplu o femeie norocoasă că am tot ce mi-am dorit la această vârstă. Am familia, părinții și cei mai adevărați și scumpi prieteni alături care mă fac cu adevărat fericită. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot!”.

Cel mai inedit mesaj și cu o încărcătură emoțională profundă a fost bineînțeles urarea instrumentistului Marcel Ștefăneț pentru soția sa:

„La mulți ani Iubirea mea! Ești dragostea și sensul vieții mele! Noi, cu Sănduța îți dorim să fii mereu zâmbitoare, fericită, îndrăgostită și sănătoasă. La mulți ani dragă soție și mămică!”.

Cuplul Cornelia și Marcel Ștefăneț au împreună o fetiță, Alexandra, în vârstă de 4 anișori.

La mulți ani, Cornelia Ștrefăneț!

alte Articole interesante