La mulți ani pentru Cornelia Ștefăneț! Vezi cum a felicitat-o soțul Marcel

Astăzi, în a doua zi de noiembrie, interpreta Cornelia Ștefăneț își sărbătorește ziua de naștere! Este talentată, frumoasă și se poate mândri cu realizări frumoase atât pe plan profesional, cât și personal. Cu ocazia zilei de naștere soțul a scris pe pagina lor de facebook, un mesaj emoționant soției sale dragi!

separator

„La mulți ani, dragostea mea! Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurii și sănătate! Cele mai frumoase vise să se îndeplinească în anul acesta. Noi te Iubim la nesfârșit și ne mândrim cu tine!”

Emoționată profund de evenimentele care îi marchează aniversarea, artista a publicat un mesaj de mulțumire tuturor, dezvăluind totodată ce semnificație au pentru ea cei 27 de ani frumoși, ca femeie, soție, mamă.

,,27 ani! De ceva timp, ziua mea de naștere este ca o linie de retrospectivă a realizărilor, a succeselor și a momentelor frumoase și nu doar… Mi-e frică să strig în gura mare, dar sunt o femeie, o soție, o mamă și o interpretă fericită.
Mulțumesc familiei mele, părinților mei, tuturor prietenilor, cumătrilor și celor care îmi sunt aproape, care mă admiră.
Le mulțumesc celor care anul acesta mi-au dat o lecție de viață și au plecat, fără pareri de rău
Mulțumesc și celor care mă bârfesc, invidiază… datorită vouă devin mai puternică și mai bună zi de zi, an de an
Într-un final, vă mulțumesc tuturor pentru zeci de apeluri, mesaje, flori și gânduri bune.
Vă pup cu drag pe fiecare în parte💋”, a scris interpreta de ziua ei.

Echipa unica.md îi urează Corneliei Ștefăneț mulți ani înainte, fericire, iubire și împlinire sufletească! 

alte Articole interesante