Lacrimi și durere la Căușeni. Victimele accidentului din Kaluga au fost conduse pe ultimul drum

Astăzi a fost declarată zi de doliu în oraşul Căuşeni. Victimele accidentului din Kaluga, originare din localitate, au fost conduse pe ultimul drum.

separator

Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la cei care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident.

Pentru Nadejda Căpăţînă, profesoara de chimie, în vârstă de 41 de ani, care s-a stins în accident, a fost sunat ultimul clopoțel. Foştii elevi spun că a fost o profesoară de la care au avut o mulţime de lucruri de învăţat.

Și despre Victor Ţulea, proprietarul microbuzului, în vârstă de 45 de ani, oamenii au avut doar cuvinte de bine de spus despre el. A fost un tată ideal, un bărbat de exemplu, străduitor, gospodar, bun la inimă.

Ion Golban a fost să-și vadă fiul care locuieşte în Rusia. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost condus pe ultimul drum. Gospodar, ca bărbat, ca părinte, copiii educaţi, la locul lor.

 

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută. Microbuzul în care se aflau concetăţenii noştri s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. Autovehicul s-a răsturnat, iar apoi a fost spulberat de un camion care nu a reuşit să evite impactul.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante

Alte Articole interesante