Lacrimi și durere. Moldovenii decedați în accidentul din Ucraina au fost aduși acasă

În această seară au fost repatriate corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

separator
Procedurile au fost perfectate de urgență de angajații IGSU în comun cu serviciul consular. La Chișinău, sicriele au fost așteptate de rudele și apropiații îndurerați.  

După ce corpurile neînsuflețite au fost aduse în capitală, angajații IGSU urmează să însoțească mașinale companiei contractate până la localitățile de baștină a persoanelor decedate, unde vor avea loc procedurile funerare. La Vinița mai rămîn 4 victime traumatizate în urma accidentului care la moment primesc îngrijiri medicale.

Acestea ar pute fi externate în scurt timp, iar transportarea în siguranță în țara noastră va fi efectuată de Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare.

Amintim că în urma accidentului de la Vinița și-au pierdut viața trei moldoveni: o femeie și un bărbat în vîrstă de 26 de ani și un alt bărbat în vârstă de 44 de ani. Microbuzul cu 12 persoane la bord se îndrepta din R. Moldova spre Rusia. Acesta a intrat în partea din spate a unui TIR.

alte Articole interesante