Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino

Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino, care îi este și impresar, după o relatie de doi ani. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al artistei, care nu a oferit alte detalii despre motivele despărțirii.

separator
Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, și Carino, în vârstă de 49 de ani, și-au început relația în februarie 2017 și s-au logodit în octombrie 2018. Christian Carino a fost agentul mai multor vedete, precum Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aguilera, Simon Cowell, Miley Cyrus si Jennifer Lopez. A fost căsătorit cu Brooke Baldwin, în perioada 1997 – 2013, cei doi având împreună doua fiice.

Anterior, în perioada 2011 – 2016, Lady Gaga a avut o relație cu actorul Taylor Kinney. Ea este nominalizată și la premiile Oscar 2019, care vor fi decernate duminică, pentru rolul din „A Star is Born”, dar și pentru piesa „Shallow”, potrivit mediafax.ro.

Unii fanii din social media au subliniat și o declarație interesantă făcută de Gaga în documentarul său realizat de Netflix, Five Foot Two. Ea explica acolo că de câte ori cariera sa se află în ascensiune, viața amoroasă are de suferit. „Viața mea amoroasă tocmai a făcut implozie. Când am vândut 10 milioane de albume, l-am pierdut pe Matt. Am vândut 30 de milioane și l-am pierdut pe Luc. Am făcut un film și l-am pierdut pe Taylor” a declarat ea.

alte Articole interesante