Lenuța Gheorghiță este astăzi omagiată. La mulți ani!

14 septembrie este o zi specială pentru familia Lenuței Gheorghiță. În urmă cu 39 de ani, s-a născut ființa care avea să încălzească inimile celor dragi cu vocea și harul ei. Sărbătoarea a început superb de dimineață. Interpreta a fost felicitată de către soțul și copiii săi, care i-au cântat artistei ,,La Mulți Ani!”.

separator

Soțul a surprins-o pe interpretă cu un buchet mare de flori, pe care i l-a transmis curierul, iar surpriza a fost una și mai mare. De altfel, momentele plăcute continuă, abia a început ziua.

Am fost curioși să aflăm cum își serbează interpreta ziua de naștere și ce emoții trăiește în pragul acestei frumoase vârste și iată ce ne-a declarat:

,,Sunt 39 de ani și mă simt împlinită și fericită acum, o spun cu toată certitudinea, nu aș vrea acum înapoi la 20. Și știți de ce? Pentru că atunci îmi era frică și de umbra mea, vroiam să fiu plăcută pentru toți, să fiu povestită doar de bine și multe alte frici, pe care le purtam în suflet. Azi, mă simt minunat  pentru că am o familie, un soț iubitor, care îmi arată respect și doi copii sănătoși. Sunt împăcată cu mine însămi, azi nu mă mai gonesc după ceva anume, nu îmi complic viața cu explicații fără noimă. Mă simt liberă și la rându-mi accept oamenii din jur cu bune și rele, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a dat în viață!”.

alte Articole interesante