Lilu apare într-o fotografie alături de tatăl ei. I-a transmis un mesaj special!

Lilu a publicat o poză în care apare alături de o persoană importantă în viața ei. Este vorba despre tatăl prezentatoarei TV, care, recent, a împlinit 60 de ani.

separator
Lilu și-a felicitat tatăl printr-un mesaj emoționant, publicat pe contul personal de Instagram:

,,Azi tata a implinit 60 de ani. ❤️Aveam alte planuri pentru aceasta zi, sărbătoare intr-un restaurant cu muzica și dansuri. Dar accidentul in care a fost implicată mama ne-a cumințit acasă. Fără costume și rochii, dar fericiti ca suntem împreuna și sănătoși (pe alocuri) ❤️De la el am aflat cum trebuie respectata o femeie. Nu l-am auzit niciodată pe tata sa o numească urat pe mama. Respect și prețuire. Asta doresc tururor femeilor, atât de necesară ca sa înflorim. ❤️Nu-i seman lu Tata intr-un singur lucru – vorbește mai puțin decât mine.
In rest – la cum și cât mâncam și nu ne îngrășăm, la cum “avem grija de telefoane și de mașini”, la cât de repede adormim și ne “otcliucim”, la cât de mult muncim – îs toată fata lui. Și da e matinal, când somnul e mai dulce pe el îl auzi trebaluind prin ograda – gospodărește, hrănește animalele, apoi își face o cafea și o savurează in liniste. Cel mai bun tata pe care mi l-as fi dorit. Adevărat. Ca și aceasta poza. TATA 🎉La mulți ani 🎉”, a scris Lilu.

alte Articole interesante