Lilu și-a uimit admiratoarele, în bluzița de 50 de lei recent achiziționată

A încins spiritele în mediul virtual după ce, recent, a dat o tură pe la second hand și și-a cumpărat un munte de haine cu 300 de lei. Lilu nu a ascuns niciodată faptul că își cumpără haine de la second și nici nu se rușinează să le poarte, ea fiind de părere că în aceste magazine poți găsi uneori lucruri de bună calitate, la prețuri extrem de rezonabile, cum ar fi pulovere cu 10 lei, bluze cu 50, curele din piele cu 70 de lei.

separator

După ce a fost apreciată, dar și criticată, în spațiul virtual, pentru gestul ei, Lilu a îmbrăcat bluzița de 50 de lei recent achiziționată și a dat o explicație.

,,Iată și bluzița de 50 de lei cumpărată în timpul filmărilor emisiunii Vorbe bune cu Lilu. Am văzut că s-au scris multe articole în presă și comentariile ca de obicei “bune la suflet”. Oameni buni, eu merg la second hand din clasa a 8-a, adică de mult timp. Nu o fac pentru a-mi face pr, mie chiar îmi place să răscolesc prin comorile de acolo. Încerc să încurajez oamenii care poate nu au destule resurse financiare – că nu e nimic rușinos în a te îmbrăca la mâna a doua. Ba chiar, e o faptă bună pentru planeta noastră, care în fiecare zi e otrăvită de marile fabrici de haine și accesorii. Nu valoarea hainei ne dă nouă valoare … de fapt e invers”, a scris Lilu și a postat imaginea cu noua achiziție.

alte Articole interesante