Lilu a trecut prin clipe grele: mama ei se afla în ambulanța accidentată grav la Drochia. Mărturisirile prezentatoarei TV

Un accident îngrozitor a avut loc noaptea trecută la Drochia. Un bărbat de 53 de ani, șoferul ambulanței, a decedat pe loc, iar alte patru persoane au ajuns la spital. Un tânăr de 20 de ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în plin în ambulanța defectată care aștepta ajutoare pe marginea unui drum.

separator

Ghinionul a făcut ca în acea ambulanță să se regăsescă și mama prezentatoarei Tv Lilia Ojovan.

Lilu a relatat despre acest necaz pe pagina sa de socializare. Îndurerată, i-a ajuns răbdarea la capătul puterilor, se întâmplă la câțiva ani după ce Lilu și-a pierdut fratele într-un accident, tot din cauza unui șofer băut.

Să ne rugăm pentru sănătatea celor din echipajul ambulanței care se află acum în spital!

,,Acum vreau să o țin în brațe pe Mama, să îi dau putere și să îi zic că totul va fi bine, durerea și spaima va trece. E în reanimare acum”, mărturisește Lilu.

,,Ieri, era la serviciu în ambulanța care stătea pe marginea drumului așteptând în mașina defectată să vină o altă mașina să îi ia. A ajuns mai repede însă un șofer băut, care a intrat cu viteză în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit … astăzi e mort. Mie deja îmi e frică de telefoanele matinale, ultima dată când m-a trezit Mătușa Dunea a fost când fratele meu, Andrușa a murit, tot într-un accident provocat de un șofer beat. Cât mai poate continua‼️ Oameni buni de ce urcați la volan când au urcat multe grade în cap‼️

Când o strângeam de mâna înainte de tomografie, mama mi-a zis – iată de ce viața trebuie trăită “po polnomu”. Trăiți în bucurie alături de oamenii voștri dragi. Și da, puneți mâna pe telefon și sunați-vă mamele, spuneți-le că le iubiți. ❤️ În numele familiei mele, vă mulțumesc pentru toate urările de sănătate. Să dea Domnu pentru toți ajunși în situații grele”, a mai scris Lilu.

alte Articole interesante