Locuitorii sectorului Botanica nu mai pot respira normal din cauza unui fum dens

De mai multe zile, locuitorii unor blocuri de pe bulevardul Dacia, străzile Trandafirilor, Hristo Botev și Melestiu se plâng că nu mai pot respira normal din cauza unui fum dens care vine dinspre parc.

separator
Se pare că oamenii străzii au dat foc frunzelor uscate în zonă. Vicepretorul sectorului Botanica susține că autoritățile cunosc despre această problemă. Potrivit funcționarului, oamenii străzii, care s-au adăpostit în parcul „Valea Trandafirilor” au fost evacuați deja de către angajații de la „Spații Verzi”, iar dacă aceștia se vor întoarce, va interveni poliția.

„Într-adevăr a fost semnalată o asemenea problemă încă săptămîna trecută, pe 30 octombrie, dar aceasta a fost soluționată. Am fost telefonați și ni s-a spus că boschetarii au fost alungați de acolo. Sigur că este interzis să aprinzi rug în parc. Situația este ținută sub control, pentru că doamne ferește să izbucnească vreun incendiu în parc, cei de la Spații Verzi stau la strajă, dacă va fi cazul vom implica și poliția. Vom monitoriza în continuare această problemă”, a precizat funcționarul pentru noi.md.

alte Articole interesante