Maria Iliuț povestește în premieră prin ce dramă personală a trecut

Este cea mai frumoasă bucovineancă, dar acest detaliu n-a ajutat-o în viața personală. De o viață de om Maria Iliuț este singură. S-a căsătorit la 24, dar căsnicia cu instrumentistul de la Opera Națională, Pavel Tamazlâcaru, nu a durat mai mult de 3 ani.  În floarea vieții, la 27 de ani, rămasă cu un copil mic în brațe, tânăra interpretă trecea prin cea mai mare dramă a vieții. Exact după divorț, în același an, s-au stins din viață părinții, o soră și un frate. Toți,  rapuși de cancer.

separator
mi_1375

Înainte de a se stinge din viață, mama a rugat restul rudelor să aibă grijă de Măriuca. N-a vrut s-o dezbată de la gândul de a divorța. I-a înțeles alegerea. Vezi despre ce lucruri ascunse a vorbit intepreta în cadrul emisiunii ”Asfalt De Moldova-Revenirea acasă”:

000001”M-am măritat pentru că ajunsesem la 24 de ani și n-aveam încotro. La noi în sat la vârsta asta deja ești fată bătrână. Mama se măritase la 21 de ani și deja nu se considera mireasă tânără.

Mama a știu despre divorț, dar nu m-a oprit să-l semnez. A văzut câteva scene în cuplul nostru și n-a mai stat să mă abată de la decizie. Acasă, pe tata niciodată nu l-am văzut beat, deși servea la petreceri, dar puțin de tot. Niciodată nu am văzut s-o lovească pe mama. Din păcate eu și sora mai mare am avut parte de lucruri neplăcute în familiile noastre.

După divorț am avut parte de cea mai grea perioadă în viața mea.  Dar cu rugăciunea către Dumnezeu am reușit să mă călesc, să devin mai puternică.”

Untitled-1 copy
 Untitled-2 copy
Untitled-3 copy

A fost odată, acum mulți ani când Maria era gata să se recăsătorească:

”Acum mulți ani mi-am mai propus o încercare să mă recăsătoresc, dar nu am riscat până la urmă. Eram friptă. La mijloc era și copilul care nu vroiam să sufere.”

IMG_6561

Parcă nu s-ar mai vedea cu un bărbat alături într-o căsnicie. I se pare că ar deranja-o. În același timp, parcă și-ar mai da o șansă.

”Stau uneori, blocată, și mă gândesc… da` poate… dar pe urmă îmi scot aceste gânduri din cap. Eu cred că un bărbat mi-ar încurca acum. Eu deja am alte deprinderi. Noaptea sunt la muncă. Nu știu cine ar fi de acord să aibă o asemenea nevastă.

20x30 copy mi_1378

Dacă s-ar găsi cineva, nu e neapărat să fie frumos, nu neapărat bogat, că eu am de toate.. .dar… NU…”

alte Articole interesante