Meghan Markle este însărcinată? Cum a dat-o de gol mama sa

În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, ar fi deja însărcinată. Așa s-a întâmplat și la un eveniment recent la care au participat ducii de Sussex, unde toată lumea a fost de părere că rochița ei ascunde o burtică de gravidă. Însă, zvonurile sunt alimentate și de gestul mamei lui Meghan, care în curând se va muta la Londra.

separator
Mai exact, ea a fost surprinsă în Los Angeles, mergând în mod regulat la cursuri de bonă, pesemne pregătindu-se pentru rolul de bunică, potrivit tabloidului Daily Star.

Doria Ragland face cursuri la Cradle Company, în Pasadena, alături de două profesoare, care o învaţă să aibă grijă de bebeluşi, dar să acorde și primul ajutor. „Brandi şi Hannah sunt cele două doamne care o învaţă să devină bonă. Ia cursuri aproape de casa ei, la jumătate de oră de mers, pentru a nu se deplasa prea mult şi a nu atrage atenţia“, a declarat o sursă.

,,A învățat tot ce trebuie despre alăptate, noțiuni de bază pentru creșterea bebelușilor, metode de resuscitare și acordarea primului ajutor”, a mai spus sursa.

sursa

alte Articole interesante