Melania Trump a vorbit despre relația cu soțul ei: ,,Sunt cea mai hărţuită persoană din lume”

În ultima perioadă au apărut multe zvonuri despre relația rece dintre Prima Doamnă cu Președintele Statelor Unite ale Americii.

separator

Sătulă fiind de știrile apărute despre divorțul ei, Melania Trump nu a mai rezistat și s-a descis să rupă tăcerea în ceea ce privește căsnicia sa.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a declarat că nu s-a pus problema niciodată de divorț și asigură pe toată lumea că relația lor este una foarte bună. Din contră, ea se simte, mai degrabă, hărțuită de știrile care apar în presă.

„Ştiu că lumea iubeşte ştirile astea senzaţionale despre noi. Este ok, înţeleg. Vă asigur că suntem foarte bine şi căsnicia noastră la fel. Sunt mamă şi Primă Doamnă. Am lucruri mai importante la care să mă gândesc, sincer. Da, suntem bine. Sunt speculaţii ale presei, sunt bârfe. Nu întotdeauna e spus adevărul. Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume. Una dintre cele mai hărţuite, dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine”, a declarat Melania Trump, potrivit verdict.ro.

alte Articole interesante