Melisa are doar 4 anișori și a fost diagnosticată cu cancer. Să o ajutăm să învingă boala!

Melisa Popa are 4 anișori și a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Medicii de la o clinică din Israel o așteaptă de urgență pe micuță pentru a începe tratamentul, însă disperarea este una foarte mare, întrucât părinții nu dispun de mijloacele financiare necesare pentru a-și salva copilul.

separator

Mama Melisei roagă din toată inima să o ajutăm să adune banii pentru tratament. 50.000 de euro, aceasta este suma necesară pentru a putea începe tratamentul, iar până în prezent s-au strâns puțin peste 17.000 de euro.

Melisa are șanse să se facă bine, însă trebuie acționat imediat, viața micuței depinde acum de fiecare donație făcută de către oamenii cu inima mare.

,,Viața Melisei e în mare pericol și de urgență avem nevoie să începem tratamentul la o clinică din Israel, dar din păcate cheltuielile ne opresc. De aceea astăzi vin cu o mare rugăminte la toți oamenii de Bună Credință, vă rugăm să ne ajutați să ne salvăm fiica. Are doar 4 anișori și deja trece prin încercări mult prea grele pentru un copilaș. Vă rog disperat să ne oferiți șansa la viață, șansa de a se însănătoși pentru că nu ne imaginăm viața fără ea. Suntem foarte disperați căci suma nu este una mică, speranța noastră sunt doar oamenii care vor să ne ajute, pentur că nu mai avem unde apela. Vă mulțumesc pentru orice strop de speranță pentru Melisa noastră!”, scrie mama fetiței.

Donați din orice colț al lumii, prin orice tip de card aici:  https://www.caritate. md/donations/din-inima-pentru- melisa-popa

Pentru Paypal: paypal@caritate.md specificați pentru Melisa Popa.

Să ajutăm această familie aflată în pragul unei dureri enorme.

alte Articole interesante