Primul mesaj al regizorului Viorel Mardare, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Cunoscutul regizor Viorel Mardare a fost diagnosticat cu cancer. La o zi după ce vestea s-a răspândit în mediul virtual și mii de oameni au donat ca Viorel să se facă bine, acesta a publicat primul mesaj pe pagina sa de facebook. Miile de gânduri bune și ajutoare financiare i-au dat speranțe lui Viorel. Se arată optimist, le mulțumește tuturor pentru sprijinul acordat și speră din toată inima să se întâmple o minune pentru că mai are atâtea lucruri frumoase de realizat!

separator

„EU NU CREDEAM CĂ EXISTĂ ATÂTA DRAGOSTE ÎN JUR”, scrie Viorel.

Poate Bojica mi-a trimis năpasta asta ca să holbez oleacă ochii.

Și să vă văd pe toți așa: frumoși, cu suflet mare.
Și să vă mulțumesc din suflet pentru toate, tuturor.

Sau poate Bojica a greșit destinatarul, o simplă eroare birocratică în ceruri. Despre erori am să vă povestesc când prind oleacă la puteri. Poate luni.

Acum însă am rămas fără cuvinte. Mă duc să adun cuvintele.

Mă închin în fața voastră — dar așa, tare puțin, cât să nu mă doară bubele. 🙂

Vă mulțumesc.

P.S. Și vă iubesc. ❤️”

Între timp, prietenii lui Viorel au lansat o campanie pe pagina de facebook Viorel Must Go On.

Aceștia te îndeamnă să donezi ziua ta de naștere pentru Viorel Mardare!

,,Am vrut să scriem un text siropos și tare cute…Dar Viorel a zis NU! Ne adresăm ție, prieten de facebook, dacă iaca, iaca vine ziua ta de naștere, iar tu nu știi ce să faci, noi avem o propunere; când ești în centrul atenției, când toate gândurile bune se îndreaptă spre tine, când toți prietenii tăi vor să îți spună un mulțumesc moral sau financiar, redirecționează-i spre Viorel.

De ziua ta, îndeamnă toți prietenii tăi să facă un lucru simplu: să materializeze gândurile și cadourile pentru tine în donații pentru Viorel: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

alte Articole interesante