Mesajul zguduitor postat de soția lui Mihai Constantinescu, după moartea acestuia

Simona Secrier, soția regretatului Mihai Constantinescu, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a artistului după decesul acestuia.

separator
”Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, este mesajul postat alături de o fotografie în care apare un portret al artistului din tinerețe alături de o poezie de două strofe intitulată ”eu”.

„Cine sunt eu aș vrea să-ți spun
Dar nu voi ști-o niciodată
Un bulgăre de contradicții
Ce nu se va sfârși vreodată.

Cine sunt eu nu știu nici eu
Un suflet printre stele
M-am rătăcit pe-acest pămân
Cu gândurile mele”.Sunt versurile alese pentru a fi postat de soția artistului. Mihai Constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, scrie libertatea.ro.

Simona Secrier era alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot interpretă. A făcut parte din trupa Etno. Cei doi au devenit o familie și în acte, la sfârşitul verii lui 2017, într-o ceremonie discretă.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, mărturisea Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Deşi între ei era o diferenţă de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întodeauna aproape în momentele grele în care s-a luptat pentru viaţa lui, începând cu operaţia pe cord suferită în 2008, scrie clickpentrufemei.ro.

alte Articole interesante