Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la soții Trump în Ziua Inaugurării în 2017

Anul trecut, în Ziua Inaugurării, actuala Prima Doamnă a SUA , i-a înmânat lui Michelle Obama o cutie bleu deschis, care  era împachetată în stilul brandului de bijuterii Tiffany & Co. Ce se afla însă, în cutia misterioasă s-a întrebat toată lumea.

separator

Recent, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, fosta Prima Doamnă a mărturisit în sfârșit ce a primit de la soții Trump acum un an. Aceasta a spus că a primit o ramă pentru fotografii.

„Era o ramă foarte frumoasă”, a spus Michelle.

De asemenea, ea a explicat că la Casa Albă există anumite regului care trebuie respectate.

„Păi există un anumit protocol. Adică, este o vizită de stat, și ți se spune ce anume trebuie să faci, unde trebuie să stai, că ei vor sta acolo. Dar nu înainte să primești acest cadou, și eu am zis bine… dar ce se presupune că trebuie să fac cu acest cadou?”, a adăugat Michelle explicând ce s-a întâmplat în acel moment.

„În acel moment toată lumea a dispărut și nu era nimeni acolo să ia cutia. Și eu mă gândeam oare facem poză cu…? Și în acel moment, soțul meu a salvat ziua – vezi tu el a luat cutia și a dus-o înăutru”. Dar toți ceilalți dispăruseră. Nu erau angajații, absolut nimeni. Și eu mă tot gândeam ce să fac cu acea cutie?” a marturisit Michelle.

Sursa

alte Articole interesante