Mihaela Radulescu părăsește scaunul de jurat la ,,Românii au Talent”

După 4 ani de activitate, Mihaela Radulescu a anunțat că renunță, din motive personale, la colaborarea cu Pro TV, ca membru al juriului emisiunii “Românii au talent”. Cel mai probabil, în noul sezon, vedeta va fi înlocuită cu o altă persoană publică.

separator

Mihaela Radulescu a fost la masa juriului, alături de Andra, Andi Moisescu și Bebe Cotimaniș, înlocuit apoi de Florin Călinescu. Rămâne de văzut în ce formulă va reveni proiectul următor.

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj de adio pe pagina ei de socializare:

“Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”

alte Articole interesante