Milionarul Ilan Shor și Jasmin fericiţi ca în prima zi!

Businessmanul moldovean Ilan Shor și cântăreața Jasmin sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, chiar dacă reușesc să se vadă doar în weekend. Soții au povestit, în cadrul unei emisiuni difuzate la Pervîi Canal, despre viața lor de cuplu, dar și despre planurile de viitor.

separator

Cei doi au prezentat-o și pe micuța care a venit pe lume la începutul lunii februarie și a fost numită în cinstea mamei actriței, Margareta. De asemenea, aceștia își doresc nu peste mult timp și un băiețel care va purta numele Miron, în cinstea tatălui lu Ilan Shor.
Milionarul Ilan Shor și fiul vitreg se joacă împreună pe PlayStation, FIFA 2012 atunci când au timp liber. „Când l-am văzut pentru prima dată, mi s-a părut cam straniu. Dar apoi mi-a plăcut de el foarte mult”, a spus băiatul lui Jasmin.

În același context, Jasmin a infirmat zvonurile potrivit căreia artista ar putea trece cu traiul la Chișinău pentru a deveni o vedetă a estradei autohtone. Ea dorește să se relanseze pe piața din Rusia, iar Ilan Shor este la Chișinău practic toată săptămâna pentru că are afaceri și doar weekend-urile le petrec împreună. Actualmente cei doi locuiesc în apartamentul de lux al cântăreții situat în Rubleovca. Totodată, familia plănuiește să cumpere o casă în regiunea Moscovei.

În cadrul unei emisiuni radio, artista a fost întrebată ce ar trebuie să facă cea care dorește să ajungă ca Jasmin. Ea a răspuns fără ezitare: „să fie căsătorită cu soțul meu”, după care a râs cu plăcere.

Ilan Shor a spus de asemenea că este greu să găsești o femeie care are calitățile lui Jasmin. „A fost dragoste la prima vedere, pentru că ea este anume așa: plină de viață, sinceră, adevărată și naturală”, a mărturisit businessmanul.

În luna septembrie 2011, Jasmin și Ilan Shor au jucat nunta anului la Chișinău. Evenimentul a avut loc la Palatul Republicii. Aceasta este cea de-a doua căsătorie a interpretei Jasmin în vârstă de 33 de ani și prima pentru Ilan Shor, care are 24 de ani. Ilan Shor este proprietarul companiei Dufremol, a echipei de fotbal Milsami, companiei de asigurări Klassika Asigurări. Averea acestuia sunt moștenite de la tatăl său, Miron Shor.

alte Articole interesante