Mobilizare record din partea moldovenilor pentru regizorul Viorel Mardare!

Regizorul Viorel Mardare a fost diagnosticat cu o formă de cancer care afectează mai multe organe interne. De ieri dimineață, de când s-a aflat vestea, mii de oameni, printre care persoane publice, prieteni ai actorului, dar și conaționali din diverse colțuri ale lumii, copleșiți de durerea lui Viorel, au donat pentru ca acesta să poată urma tratamentul la clinica din Germania.

separator

Peste 2.800 de oameni au făcut donație în susținerea lui Viorel. Grație acestora, în doar o zi, s-au adunat peste 100 mii euro, un gest impresionant care, neapărat, va contribui la vindecarea actorului.

Prietenii lui Viorel mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit, prin intermediul paginii de facebook #ViorelWillGoOn.

,,Suntem o putere! În doar două zile, timp record pentru Moldova, am reușit să adunăm o sumă impresionantă de bani. Îți mulțumim pentru donație, mesaje de susținere și gândurile bune pentru Viorel! Să-l susținem în continuare. Fiecare leu contează. Fiecare zi e importantă!

Dacă încă nu ai donat, poți să o faci aici – https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

 Sau aici: la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie). #ViorelWillGoOn”

alte Articole interesante