Moldoveanca Ana Munteanu va juca în primul musical de Broadway produs în România

Câștigătoarea show-ului „Vocea României” la PRO TV, Ana Munteanu va juca în primul musical de Broadway produs 100% independent, în România. Producţia originală a fost lansată în 1999, la Londra, apoi în SUA, devenind al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii.

separator

În România, responsabili şi coordonatori sunt Andrei Boncea (producător WonderTheatre), soţul Loredanei Groza, şi Sorin Enache (producătorul Atelier Promotion). Marea lansare va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului, iar organizatorii vor să ajungă în toate oraşele din România, pe parcursul a doi ani.Cum a reuşit Ana Munteanu să joace rolul vieţii ei? Tot datorită lui Smiley, care i-a rămas prieten şi mentor după ce a ajutat-o să câştige „Vocea României”.

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley şi, în prima zi, am cântat piesa «Thank you for the music», de la ABBA, cu foarte mari emoţii. Am rămas impresionată de diversitatea probelor, dar şi de numărul foarte mare de candidate. Este un proiect grandios şi mă bucur enorm că fac parte din el! Am şansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc şi învăţ foarte multe lucruri la repetiţii, în fiecare zi”, a declarat Ana Munteanu pentru thewoman.md.

Potrivit organizatorilor, numărul spectacolelor va fi foarte mare şi distribuţia va fi pe măsură, de accea rolul lui Sophie va fi interpretat şi de Bianca Purcărea (24 de ani), care a concurat la festivaluri de muzică încă de la 14 ani. Ea a participat la „X Factor”, dar şi la Eurovision.

Sursa

alte Articole interesante