Moldoveanca de 36 de ani, ucisă de soțul ei, un italian, a fost petrecută pe ultimul drum

Moldoveanca de 36 de ani, ucisă de propriul soț, în Italia, a fost petrecută pe ultimul drum. Soțul ei se află după gratii. Trei copii au rămas fără mamă.

separator
Femeia, originară din Republica Moldova, dar care deja de 15 ani locuia în Italia a fost înmormântată, în data de 11 octombrie, într-un cimitir din orașul Bergamo. Ceremonia de înmormântare a fost efectuată de un paroh creștin ortodox, relatează echipa.md.

Cei doi erau căsătoriți de 13 ani și aveau împreună trei fiice de 8, 12 și, respectiv 16 ani.

Totul s-a întâmplat în data de 5 octombrie. Moldoveanca a fost omorâtă de soțul ei italian chiar lângă casa surorii sale dintr-o localitate din Italia. Cei doi s-ar fi certat, iar femeia și-a luat copiii și l-a părăsit. Victima în vârstă de 36 de ani se întorcea de la serviciu, iar lângă casă surorii sale din Alberto da Giussano, o aștepta soțul ei, în vârstă de 47 de ani, cu care se certase și de la care plecase în urmă cu câteva zile.

Bărbatul a așteptat până femeia și-a parcat mașina, iar când a intrat pe poartă a înjunghiat-o de câteva ori, după care s-a urcat în automobilul său și a fugit. Sora victimei a chemat o ambulanță, dar când au ajuns medicii, era prea târziu, această s-a stins. Acum, suspectul, de 47 de ani se află în arest și riscă ani grei de pușcărie

alte Articole interesante