Moldoveanul Mark Stam a lansat piesa „Vina mea”

După succesul pieselor „Impar” și „Doar noi”, moldoveanul Mark Stam revine cu o nouă piesă. Tânărul povestește că ideea piesei „Vina mea” i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară.

separator
„E un Recviem al unei amintiri nemuritoare’, spune Mark. „Aveam linia melodică și tema piesei, încă din decembrie. Dar simțeam că lipsește ceva și anume care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți… O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea la rugăminte și de atunci ,,Vina ta” s-a transformat în ,,Vina mea”, era vina mea ca nu simțeam nimic, mi-am asumat autoacuzația și duc responsabilitatea pentru asta”, adaugă artistul.

„Partea cea mai personală și cea mai puternică pentru mine este, „3 metri mai jos de podea, îngropam noi, minciuna eu tot simt ceva, cu lacrimi în ochi, te ascunzi în sine, sufoci în palmă fluturii hrăniți de mine”. Mă duce instant în momentul în care stăteam jos pe podea în mijlocul nopții și ne zgâriam unul pe altul cu cuvinte… Așa focul piesei a izbucnit și abia după vreo 3-4 luni am decis că piesa aceasta trebuie să prindă viață. Am lucrat la ea cu Irina Kupko și Alex Cotoi, ca într-un final să vă oferim ceea ce puteți asculta acum. La clip am lucrat cu Spoiala Brothers și ne-am străduit să-i oferim un mesaj, o antiteză a piesei’, încheie artistul, potrivit libertatea.ro.

alte Articole interesante