Moment emoționant pe scena X Factor! O moldoveancă i-a recitat o poezie lui Carla’s Dreams

Pentru o tânără concurentă din Chișinău, emoția de a participa la ”X Factor” a fost dublă. Pe lângă tensiunea pe care a trăit-o la gândul că va intra în competiție, a doua provocare pentru Maria Ciorici a fost aceea că urma să îl întâlnească pe idolul său, Carla’s Dreams.

separator

”Nu știu dacă o să reușesc să iau trofeul, dar înainte să cânt aș vreau să vorbesc mai de-aproape cu Carla’s Dreams pentru că eu scriu și versuri. Pe noi ne leagă creația, sunt inspirată din cântecele lui. I-am și trimis la un moment dat o poezie și mi-a și răspuns, mi-a spus că e impresionat”, a povestit Maria, care apoi i-a recitat câteva versuri lui Carla’s Dreams, scrie a1.ro.

Poemul pe care Maria l-a compus spune povestea unei fete care ajunge întâmplător la un concert Carla’s Dreams și se îndrăgostește de el. La final, emoționată de întâlnire, Maria Ciorici i-a cerut apoi idolului său să o ”cuprindă” într-o îmbrățișare înainte de începe să cânte.

Ulterior, Maria a interpretat un colaj de melodii din folclor, pee care l-a pregătit și a adus astfel voia bună pe scena de la X Factor!

alte Articole interesante