Momente emoționante! Vedetele au sărbătorit Crăciunul pe stil vechi

Moldovenii s-au adunat lângă cei dragi și au sărbătorit Crăciunul pe stil vechi: revederi, emoții, câte un gând bun pentru cei de acasă, speranță și noi împliniri. Am fost curioși să aflăm cum au sărbătorit vedetele de acasă și iată ce am aflat!

separator

Elena Bivol

Pentru creatoarea de modă Elena Bivol, Crăciunul a însemnat clipe emoționante dedicate celor dragi.  Designerul le-a împărtășit prietenilor virtuali mai multe poze cu minunea din viața ei. Elisa va împlini curând 1 anișor și două luni.

,,👩‍👧❤️😍”.

Natalia Gordienko

Artista a publicat noi imagini după ce acum o lună a devenit mămică de băiețel.

,,Craciun Fericit ! Merry Christmas ! С Праздником Святого Рождества ,Дорогие Мои !!! Света ,добра,любви и Божьей Благодати вашим семьям !!! 🙏🏻🌟🎅🏼”, le-a urat Natalia Gordienko fanilor săi de pe facebook.

Trebuie să menționăm că interpreta afișează o siluetă de invidiat chiar dacă recent a născut. Tatiana Heghea

Artista a sărbătorit Crăciunul pe stil vechi în sânul familiei. Pentru că se pregătește să devină în curând mămică pentru a doua oară, Tatiana a optat pentru sărbători liniștite. Alături de fiica și soțul său, vedeta a ieșit astăzi la o plimbare.

,,Ce Crăciun incredibil de primăvăratic🙈. Cu Nașterea Lui Isus Hristos, dragi creștini!”, este mesajul pe care l-a transmis artista.
Aura

Dacă ieri, în junul Crăciunului pe stil vechi, Aura a vizitat împreună cu familia sa Castelul Mimi, astăzi artista a mers la biserica ,,Sfântul Ierarh Nicolae” din Capitală.

Aura le-a urat prietenilor virtuali ,,Crăciun fericit!” și a împărtășit momente emoționante din timpul ritualului divin.

Adrian Ursu

Anul acesta, Revelionul, dar și Crăciunul pe stil vechi, l-a prins pe Adrian Ursu peste Ocean. Alături de colegul său de breaslă Ionel Istrati, artistul a susținut mai multe concerte în SUA. Interpretul le-a dus moldovenilor stabiliți peste Ocean o parte din dorul de casă. ,,Moldoveni uniți în America! Sacramento, Bravo! Respect!”, a scris Adrian Ursu, plin de emoții, în una dintre postările sale de pe facebook.

Mariana Mihăilă

De sărbători, Marius, fiul artistei, a mers în vizită la bunicii din Ialoveni:

,,De Crăciun pe stil vechi… în vizită la părinți și la bunici 🌲🎊❤️🎁”.
 

Bogdan Dascăl

Pentru că moldovenii anul acesta vor vedea mai puțină zăpadă, cel puțin potrivit estimărilor sinopticienilor, Bogdan Dascăl a decis să le facă copiilor săi o surpriză de iarnă. Acesta și-a dus familia la munte, la Vatra Dornei, România. Vremea e frumoasă, zăpadă multă, din plin, așa ca ,,Dascălii”, potrivit prezentatorului TV, se distrează de minune. 

alte Articole interesante