Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” și-a deschis ușile pentru vizitatori!

În Chișinău a fost inaugurat Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic”, care reprezintă un nou punct turistic pentru vizitatori atât din țară cât și de peste hotare. Zilele trecute, zeci de persoane publice, interpreţi, prezentatori TV, bloggeri, influenceri pe Instagram, dar și oaspeți din afara țării şi-au dat întâlnire la deschiderea Muzeului Frumuseţii „Viorica Cosmetic”, din Chișinău.

separator

Lilu, Ruxy, Ana Irina, Cristina Evtodii, Rodica Rusu, Daniela Ciocanu, Cristina Moldovanu, alături de alte zeci de tinere și femei împătimite de frumusețe, au aflat curiozități și sfaturi utile în materie de frumusețe, s-au răsfățat cu arome și parfumuri îmbietoare și produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, părului și a pielii.

Evenimentul a fost inaugurat de directorul  general „Viorica Cosmetic” Maria Borta, iar invitata de onoare a fost modelul și prezentatoarea TV din România, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, împreuna cu Directorul General ,,Viorica Cosmetic”, Maria Borta, au tăiat panglica roșie a Muzeului Frumuseții din Chișinău.

Bianca Drăgușanu, invitata specială a evenimentului susține că a reuşit într-un timp record să se îndrăgostească de câteva produse „Viorica Cosmetic”, iar ideea deschiderii unui muzeu al frumuseţii i se pare una senzaţională.

Invitatele evenimentului au avut parte de o excursie în cadrul muzeului, după care au participat la un master-class de preparare a scrub-urilor. Fetele au primit mai multe eprubete cu uleiuri, agenți de emoliere, făina de sâmburi de struguri și instrumente de amalgamare. Astfel, acestea au avut ocazia să creeze propriul scrub, cu aroma și densitatea dorită.

Ulterior, fiecare dintre invitate a trebuit să demonstreze utilizarea scrub-ului Viorica Cosmetic. Fotografiile postate au înregistrat mii de viziualizări pe paginile de Instagram ale bloggerițelor de-acasă, care s-au împărtășit cu emoțiile și trăirile de la acest eveniment.

Lilu (Lilia Ojovan):

”Am fost plăcut surprinsă de diversitatea informației și a exponatelor prezentate în noul Muzeu al Frumuseții. A fost un moment mișcător, când la vederea șamponului Victorita de alta data, mi-au fost trezite emoții și amintiri din copilărie.

Ruxy:

„Îmi declar oficial dragostea și sentimentele pure față de produsele de la Viorica. Sunt înnebunită de acest miros de struguri!!!”

Bianca Drăgușanu s-a simțit onorată să participe la inaugurarea Viorica Cosmetic. Vedeta din România a comunicat activ cu gazdele și invitatele evenimentului și a recunoscut că s-a îndrăgostit de această destinație, drept care recomandă cu încredere produsele de la compania Viorica Cosmetic:

„Onorată sa fiu cea care a deschis oficial Muzeul Frumuseții Viorica Cosmetic din Chișinău! Produse senzaționale de care ma declar îndragostită!”.

Muzeul găzduiește exponate de produse ce au fost create de Viorica-Cosmetic pe parcursul a 29 de ani de activitate – parfumurile de cândva, șamponurile Victoraș si Victorița binecunoscute de multe generații, cremele în ambalaje retro crează o atmosferă de-a dreptul unică. Aici mai pot fi găsite echipament și utilaje care se foloseau în producere de la fondarea fabricii. Un moment interesant este macheta întregului spațiu ce ține de fabrica Viorica-Cosmetic reprodus la scara 1:200.

Vizitatorii pot afla din prima sursă ce înseamnă proces de elaborare și creare de produse cosmetice participând la master-class-uri organizate de ghizii Muzeului. Iubitorii de parfumuri pot participa la un test de parfumerie, pentru a stabili cât de sensibile sunt simțurile olfactive și cât de bine se pricep în compoziții aromatice. Muzeul este mai mult decât o expunere de produse, acesta abordează modul interactiv și educațional de a comunica cu clienții săi.

Muzeul Frumuseţii „Viorica Cosmetic” își așteaptă vizitatorii în fiecare zi! Ghizii muzeului, vorbitori de diferite limbi, vă vor însoți și vă vor face o incursiune în prezentul și trecutul fabricii Viorica Cosmetic.

Muzeul Frumuseţii se află în Chişinău, pe strada Mesager 1. Pentru rezervări, puteţi suna la 022 83 62 37 sau puteţi accesa pagina oficială de Facebook  a companiei Viorica Cosmetic.

alte Articole interesante