„Noi simțim la fel”. Familia Anastasiei Zavortnyuk a publicat o poză cu actrița, înconjurată de copii cu cancer

Anastasia Zavorotnyuk se luptă cu o boală despre care familia ei preferă să nu vorbească, cancerul cerebral. Cei apropiați, însă, dau de înțeles că suferința actriței este una imensă și că ea luptă zi de zi pentru a se vindeca.

separator
Surprinzător, de-a lungul carierei sale, actrița și-a petrecut o mare parte din timp comunicând cu cei care aveau cancer. Nu este un secret faptul că ea a dedicat mult timp și efort carității. În special, ea a ajutat copiii bolnavi. După o săptămână de tăcere, familia Anastasiei Zavortnyuk a postat mai multe fotografii cu actrița, în grupul de asistență creat special în social media.

În imagini, Anastasia este surprinsă cu copii de la oncologie.

„Nastya a avut mai multe povești în viața ei, când copiii care sufere au de o boală gravă au avut nevoie de sprijinul ei. Visau să se întâlnească cu iubita lor actriță. Era foarte important pentru ei să creadă într-un miracol și să învingă psihologic recuperarea. Terapia cu emoții pozitive a dat cu adevărat rezultate”, scriu apropiații actriței.

După cum a remarcat familia Zavortnyuk, unii dintre acești copii au făcut față bolii. Au crescut și au devenit oameni minunați. „Și acum ei răspund din diferite colțuri ale țării, vor să-și împărtășească căldura, întrucât Nastya a împărtășit-o odată cu ei și le-a inspirat încredere că totul va fi bine. Mulțumim, iubim și ne amintim de toată lumea!”, spun rudele.

Actrița primește multe mesaje inclusiv de la cei care luptă cu boala în acest moment.

„Oameni uimitori care au destulă putere, în situația lor dificilă, pentru a empatiza cu ceilalți. Vă suntem extrem de recunoscători, vă citim poveștile și ne rugăm pentru voi așa cum o faceți și voi pentru noi. Noi știm, înțelegem și simțim la fel. De aceea, vă rugăm, însănătoșiți-vă cât mai curând. Să reușim împreună!”, a mai scris familia actriței.

alte Articole interesante