O călătorie în Grecia, împreună cu „Sun City” şi Radio 7

Emoţii, aşteptări şi multe premii, de aceasta au  avut parte  cei prezenţi la concursul realizat de centrul

comercial “Sun City”

şi 

Radio 7

separator

Surpriza mult aşteptată a fost marele premiu, o călătorie pentru 2 persoane în Grecia. Pentru a mai diminua din atmosfera încinsă, până la anunţarea marelui fericit, organizatorii au transformat evenimentul într-un adevărat show, în care participanţii au câştigat cadouri, în urma unor jocuri, au cântat alături de Natali Toma şi au dansat împreună cu After Show.

Timp de o lună, dacă ascultai Radio 7, răspundeai la  întrebări şi făceai cumpărături în centrul comercial Sun City, acum erai unul dintre marii norocoşi de-a pleca într-o vacanţă de vis alături de persoana iubită sau unul dintre prieteni.

Ziua de 28 aprilie a fost aşteptată cu mari emoţii de toţi participanţii concursului. Uite că a sosit şi ziua, când aceştia şi-au strâns cupoanele, şi-au luat inima în dinţi şi au venit să-şi încerce norocul.

Cel care a spart gheaţa emoţiilor şi va avea o vacanţă de neuitat, a fost studentul

Veaceslav  Grumeza

, care şi-a realizat unul dintre visele sale, de a călători prin Europa. Persoana cu care va împărşi marea bucurie, nu va fi iubita, ci fratele lui mai mic.

Grecia este unul dintre tărâmurile, la care vroiam să ajung. Nu am fost  niciodată prin ţări europene, aşa că acest cadou  este unul dintre cele mai mari din viaţa mea. Voi pleca în călătorie cu fratele, pentru că vreau să trăiesc acest vis împreună cu el


La marea tombola realizată de Sun City, în parteneriat cu Radio 7, pe lângă călătoria în Grecia, norocoşii au participat la extragerea a altor 14 premii, începând de la lenjerie intimă, îmbrăcăminte, poşete, până la accesorii, parfumuri şi alte produse cosmetice. Toate aceste cadouri au fost oferite de buticurile centrului comercial Sun City.

Text: Cristina Mihalachi


alte Articole interesante