O cunoscută prezentatoare TV se retrage de pe micile ecrane

Sezonul estival vine cu noi schimbări, unele proiecte sunt pe ultima sută de metri, altele – își iau avânt. O cunoscută prezentatoare TV a anunțat că se retrage de pe micile ecrane.

separator

Prezentatoarea TV și interpreta Doinița Gherman și-a luat rămas bun de la telespectatori și invitații emisiunii ,,Vedete fără secrete”.

„Emisiunea mea “Vedete fără secrete” de la Busuioc TV pleacă în vacanța de vară. După încă un an de existență a acesteia cu noua direcție a Televiziunii aș vrea să aduc un mare mulțumesc frumos directorilor pentru încredere, pentru invitația și posibilitatea de a rămîne parte din familia Busuioc TV!; aduc mulțumiri și recunoștință tuturor colegilor cu care am făcut echipă pe parcursul acestui an – cu unii la începuturile proiectului, cu alții- pînă azi!Multe s-au schimbat pe parcurs -platoul emisiunii, formatul acesteia , componența echipei, însă noi, dragi colegi, am rămas aceiași – creativi, pasionați de munca,receptivi și binevoitori.Între noi a rămas loc de “bună ziua!”.Și poate chiar mai mult- oamenii mei- profesioniști cu suflet!Iar asta e cel mai important pentru mine din toată experiența asta!Succesul poate fi obținut doar în echipă și aș vrea să știți că prețuiesc enorm fiecare cărămidă pe care ați pus-o pentru a construi, menține și crește acestă emisiune!În viața emisiunii “Vedete fără secrete” e și suflarea voastră, energia și sufletul vostru!

Vă mulțumesc!Pentru dedicație și ajutorul vostru necondiționat!Pentru neînfricarea cu care ați primit fiecare provocare!Un mulțumesc special oamenilor care au stat alături pînă la încheierea acestui ciclu de emisiuni! Sunteți parte din amintirile frumoase pe care le port cu mine prin viață!

Cu respect, prețuire și multă dragoste, eu…colega voastră!”, a scris Doinița Gherman pe pagina sa de Facebok.

 

alte Articole interesante