O elevă a contestat toate notele primite la BAC şi a obţinut 10 pe linie

O elevă care a contestat rezultatul la toate cele trei materii ale examenului de BAC a obținut 10 pe linie și vrea să devină învățătoare.

separator

Miriam Dobre, o elevă a Liceului Tehnologic din Jimbolia, județul Timiș, a luat în primă fază 9.10 la Română, 9.50 la Matematică şi 9.65 la Biologie.

Tânăra a contestat toate cele trei note, iar după corectare a primit 10 la toate cele trei materii.

Al treilea copil dintr-o familie cu opt copii, tânăra a fost încurajată şi susţinută să înveţe, la fel ca toţi copiii familiei. Toţi fraţii lui Miriam sunt premianţi, scrie adevarul.ro. Tânăra vrea acum să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii de Vest pentru a fi învăţătoare.

„Îmi plac copiii şi îmi place să predau. Am avut profesori foarte buni şi am avut un foarte mare respect pentru ei. Tocmai asta m-a determinat să devin învăţătoare. Mi se pare chiar o meserie onorabilă. Consider că este foarte important să investeşti în copii. De asta am ales să fiu învăţătoare pentru că atunci când sunt mai mici copiii sunt mai ascultători, mai receptivi. Poţi să investeşti mai mult în ei şi durează ceea ce investeşti în ei. Eu, de exemplu, respectul pentru profesori şi iubirea pentru cunoaştere de învăţători a fost sădită”, a declarat absolventa.

alte Articole interesante