O femeie din Dubăsari a murit subit, la doar 3 săptămâni după ce a născut

O tânără din Dubăsari a decedat subit la 22 de ani. În urmă cu 3 săptămâni, aceasta a devenit mamă. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23:46, în localitatea Ustia.

separator

Tânăra se afla acasă cu soțul său, când din senin i se făcuse rău, iar acesta a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă, din nefericire, medicii nu i-au putut salva viața.

Bărbatul a sunat la serviciul 112 și a zis că soției sale i s-a făcut rău în timp ce dormeau. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la asistența medicală urgentă Criuleni, însă ajunși la fața locului, medicii au putut doar să constate decesul pacientei. Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de medici, pe corpul victimei nu au fost găsite urme de moarte violentă, iar cel mai probabil aceasta s-ar fi înecat în somn, cu propria vomă până la venirea ambulanței.

Medicii legiști urmează să efectueze o expertiză mai amplă pentru a stabili toate circumstanțele în care a decedat femeia. Cei doi soți aveau împreună o fetiță de numai trei săptămâni. Ministerul Sănătății a dispus o anchetă internă în cazul tinerei mame decedată la Dubăsari.

sursa: www.deschide.md

alte Articole interesante