O fetiță cu arsuri pe 40% din suprafața corpului are nevoie urgent de un tratament cu celule stem!

O mamă încearcă cu disperare să-și salveze copilul care a suferit arsuri groaznice pe aproape jumătate din suprafața corpului. Ieri, pe 13 iulie, a fost ziua de naștere a fetiței, Sarra a împlinit 2 anișori, însă bucuria acestei familii este umbrită de suferințele cumplite pe care le îndură micuța, la o vârstă atât de fragedă.

separator
8347-din-inima-pentru-sarra-anton

Sarra Anton este din orașul Bălți. Pe 28 septembrie 2016, fetița a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, iar, de atunci, viața ei a devenit un adevărat calvar.

Sarra a stat mai mult prin spitale cu mama ei, două luni doar în secția de reanimare a spitalului ,,Emilian Cogața”, și a suportat deja trei operații, însă corpul fetiței este acoperit pe suprafețe extinse de cicatrici rugoase, extrem de chinuitoare și dureroase.

sarra33sarra11

Fetița are nevoie de un tratament cu celule stem care o va scăpa de cicatrici, însă acesta poate fi efectuat doar peste hotare. Părinții își doresc enorm să-și ajute fetița, să o scape de durerile groaznice, însă suma de 30.000 de dolari, atât costă tratamentul, este una mult prea mare pentru familie.

Olga, mama fetiței, a lăsat un mesaj pe site-ul caritate.md, în care ne roagă pe toți să o ajutăm să-și poată vindeca copilul.

,,Suntem o familie simplă și nu dispunem de această sumă de bani, dar ne dorim atât de mult ca Sarra să poată face această operație și să nu mai aibă suferințele pe care le are acum. A suferit prea mult fetița noastră. Vă rog, din suflet, ajutați-ne să o salvăm pe Sarra de toate chinurile pe care le îndură!”.

Pentru a-i întinde o mână de ajutor fetiței, poți dona pe caritate.md!

De asemenea, poți expedia un SMS cu conținutul „Sarra” la 9002 (pentru abonații Unite, 1 SMS – 45 MDL ori la 2910 (pentru abonații Moldcell, 1 SMS – 45 MDL).

Vezi aici toate modalitățile de a face donație.

sarra44sarra55

alte Articole interesante