O fetiță dată dispărută și-a așteptat părinţii plecați în străinătate, toată noaptea, într-o scară de bloc

Ana-Maria, o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț, a fost găsită ieri dimineață într-o scară de bloc din oraș, așteptându-și părinții plecați la muncă în Anglia. Copila, dată dispărută de vineri la amiaza, voia să le facă o surpriză celor dragi, doar că, între timp, planurile acestora s-au schimbat.

separator
Alarma s-a dat imediat după ce Ana-Maria Moldoveanu a plecat de la școală, în jurul orei 13:00, însă nu s-a mai întors la locuința în care era cazată de o cunoștință. Oamenii au patrulat pe străzi în mijlocul nopții, încercând să dea de copilă, pe o vreme neprietenoasă.

Vestea bună a venit ieri dimineață. Fetița a fost găsită în scara de bloc în care locuise, în chirie, cu părinții ei, plecați la muncă în Anglia. Auzise că aceștia urmează să vină acasă, așa că s-a gândit să le facă o surpriză. Însă, fără știrea ei, planurile s-au schimbat între timp, iar copila a rămas o noapte întreagă în scara blocului, așteptând singură, în frig.

„Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit… Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru ca părinții i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook, potrivit observator.tv.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani cu privire la faptul că, în scara unui bloc din municipiul Piatra-Neamț, a văzut minora Ana-Maria Moldoveanu, care a fost dată dispărută în seara precedentă și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-media. În acest caz a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț (DGASPC).

alte Articole interesante