O mamă a fost dată afară din avion, după ce a urcat la bord împreună cu copiii săi bolnavi de varicelă

Un incident incredibil a perturbat traficul aerian, duminică seară, pe aeroportul din Timișoara. O mamă cu doi copii cu varicelă a urcat într-un avion cu peste 100 de persoane la bord, ce urma să ajungă la București.

separator

La îmbarcare, pasagerii au observat că cei doi copii aveau bubițe pe piele și au alertat însoțitorii de bord. Revoltați, pasagerii au semnalat problema personalului de la bord, care a încercat să o convingă pe mamă să coboare.

Mama care s-a urcat în avion cu copiii bolnavi de varicelă a refuzat vehement să părăsească avionul. Aceștia au stat mai bine de o oră în avion, alături de ceilalți pasageri, timp în care personalul aeronavei a încercat să o convingă pe mamă să părăsească aeronavă. Capitalul aeronavei a solicitat prezența medicului aeroportului.

„Medicul a confirmat accele suspiciuni de varicelă și a recomandat mamei să părăsească aeronava”. Mama a refuzat în continuare să coboare din avion și a cerut să i se acorde timp pentru a lua legătura telefonic cu medicul personal al copiilor.

În tot acest timp, restul pasagerilor au încerecat să se distanțeze de mama care s-a urcat în avion cu copiii bolnavi de varicelă și s-au strâns în partea din față și din spate a avionului.

„La un moment dat temperatura în avion devenise insuportabilă. La Timișoara era foarte cald. Era un avion cu elice si nu pornise aerul conditionat. Comandantul a zis la un moment dat ca sunt 60 de grade in avion” a declarat pentru Stirile TVR un pasager care s-a aflat în aeronavă.

Abia după mai bine de o oră, personalul aeronavei a reușit să o convingă pe mamă să părăsească avionul împreună cu cei doi copii ai sai. Avionul care circula pe ruta Timisoara – Bucuresti a decolat cu o ora și 5 minute întârziere.

Ceea ce nu știa această mămică este faptul că micuțul cu varicelă trebuie să rămână acasă, izolat, timp de 2 săptămâni, iar dacă face parte dintr-o colectivitate de copii (școală, grădiniță, creșă), aici va fi declarată carantină timp de 3 săptămâni.

alte Articole interesante