O moldoveancă a fost bătută crunt de concubinul ei, în Italia. Femeia luptă pentru viața ei

O moldoveancă de 45 de ani a fost bătută crunt de concubinul ei, și acesta moldovean, în Italia. Totul ar fi început după ce femeia l-ar fi anunțat pe bărbat că-l părăsește.

separator
Incidentul a avut loc în data de 12 octombrie, în localitatea Copparo din Bologna. Presa locală scrie că femeia, de 45 de ani, s-ar fi luat la ceartă cu concubinul său, iar la un moment dat i-ar fi spus că-l părăsește.

În acel moment bărbatul, ar fi snopit-o în bătaie pe femeie, până aceasta a căzut fără cunoștință, la pământ. Când și-a dat seama ce a făcut, moldoveanul a chemat-o pe sora lui și i-a spus să cheme ambulanța, iar el și-a luat bicicleta și a fugit.

Când au venit la fața locului, medicii au găsit-o pe femeie pe jos, fără cunoștință, plină de sânge. Medicii au prognoze rezervate privind starea femeii. La scurt timp, moldoveanul de 43 de ani a fost reținut pe o stradă din oraș, în stare de ebrietate și cu o sticlă de vin în mână. Acum acesta este cercetat penal pentru violență în familie și tentativă de omor.

sursa: www.echipa.md

alte Articole interesante