O nouă bijuterie creativă a Getei Burlacu

Geta Burlacu s-a făcut cu o nouă bijuterie. De astă dată este una creativă- un videoclip realizat în colaborare cu băieţii de la „Taraf Lăutăresc”.

separator

În doar doua zile „Cine crede în noroc” deja adunase pe youtube vreo 4000 de vizualizări. De la idee, la partea practică s-a trecut foarte repede. Textul aparţine Getei şi lui Vitalie Jacotă, muzica băieţilor de la „Taraf Lăutăresc”, videoclipul a fost semnat de regizorul Andrei Samardac.

O mână de oameni  care au făcut o echipă adevărată în timpul filmărilor. S-a muncit foarte operativ, doar 3 ore. Nici investiţiile nu au fost peste măsură. Ca să arate viu colorat, cei din platou au apelat la un stilist de acasă, Anna Artiuhova. Aceasta i-a potrivit Getei două rochiţe în stil vintage, iar băieţilor sacouri cu care aceştia nu s-au obişnuit chiar din prima. Pentru culori şi idee videoclipul a primit doar calificative pozitive. Cei care au venit la lansare au fost surprinşi să descopere o piesă lăutărească montată pe grafică. Până şi Mariei Iliuţ, doamna care pune accent pe tradiţii,  i-a priit acest experiment muzical.De astă dată interpreţii au ţinut să ajungă cu ceva daruri în pungă. Victoria Lungu, de exemplu a ieşit în evidenţă cu un inel floral care i s-a potrivit de minune Getei. Costy şi Corina Ţepeş au îndulcit vinoveţii evenimentului cu ciocolate. În schimb li s-a oferit un minispectacol   la care au fost invitaţi doar cei care au încredere în norocul acestui videoclip.

O nouă bijuterie creativă a Getei Burlacu

alte Articole interesante