Lenuța Gheorghiță ne interpretează o piesă nouă, cu mult dor și suflet!

Versuri care ating fiecare a strună a inimii, un cântec de suflet și o voce inegalabil de melodioasă! Lenuța Gheorghiță a încântat publicul cu o piesă nouă, lansată recent.

separator

Cei care care au ascultat melodia au rămas impresionați de originalitatea textului și adevărul gândurilor pe care le transmite, întrucât foarte lume s-a regăsit în mesajul profund și plin de înțelepciune al cântecului popular. Contactată de Unica.md, interpreta Lenuța Gheorghiță ne-a comunicat că noua piesă din repertoriul său, este una specială, ca de altfel majoritatea cântecelor artistei.

,,Este o piesă semnată de Viorel Martin, text și melodie. Și am zis că a fost lansată exact într-o perioadă specială pentru mine, când în scurt timp voi schimba prefixul anilor. De aceea, prin muzică, recapitulez toate ce au fost realizate și făcute până în acest moment”, ne spune Lenuța Gheorghiță.

Vă propunem spre audiție noua piesă a Lenuței Gheorghiță, ,,Viața m-a purtat prin lume”, care a fost interpretată în premieră, în platoul emisiunii ,,Vorbe bune cu Lilu”.

alte Articole interesante