O studentă din New York și-a prezentat teza de licență fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă

Este vorba de o studentă de la Universitatea Cornell din Ithaca, New York care a decurs la acest gest neașteptat. În timp ce își prezenta teza,tânăra s-a dezbracat de haine și a rămas doar în lenjerie intimă.

separator

Letitia Chai a spus că a făcut acest lucru, în semn de protest împotriva profesoarei, care a spus în timpul prezentării că are pantalonii prea scurți și pentru a se opune discriminării opresive s-a dezbrrăcat. Chai a menționat că a fost șocată de replica profesoarei, expusă în fața colegilor, care i-a spus tinerii că a atras privirile băieților în timp ce ea prezenta teza și a fost susținută de un student, care a spus că trebuie să aibă o „obligație morală să se îmbrace mai conservator”.

Surprinsă de reacții, Letita a ieșit din sală, iar profesoara a venit să o întrebe ce i-ar fi spus mama ei dacă ar fi văzut-o așa.

„Ce ar crede mama? Mama mea este profesor și luptă pentru egalitatea drepturilor de gen. Ea și-a dedicat viața pentru ca oamenii să fie egali indiferent de identitatea de gen. Deci, cred că mama mea ar fi de acord cu pantaloni scurți”, a scris ea pe facebook.

În urma discuției, Letita Chai a promis că va prezenta teza și că va avea cel mai bun discurs din viața sa. Astfel, Chai, a cerut mai multor oameni să o susțină și să-și lase și ei hainele în timpul prezentării tezei. Din 48 de persoane, 24 au acceptat propunerea fetei. Chiar dacă majoritatea studenților au susținut-o, aceștia au spus că nu trebuia să se întâmple totul într-o așa manieră, deoarece profesoara în cauză este un membru remarcabil al universității și că ea a recunoscut că nu a folosit o frază foarte corectă. Pentru presa locală, discipolul a declarat că nu le spune studenților ce să poarte. Ea le cere studenților să reflecteze pentru ei înșiși și să ia propriile decizii.

Sursa

alte Articole interesante