O tânără a decedat după ce șoferul, un polițist, a ieșit pe contrasens

Un accident rutier a avut loc în noaptea de 10 iulie, pe traseul M-5, în satul Recea, spre direcţia orașului Rîşcani. Un automobil de model BMW, condus de către un tânar de 22 de ani, locuitor al satului Recea, a ieșit pe contrasens pentru a depăși un mijloc de transport, astfel, s-a tamponat cu un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.

separator

În automobilul de model BMW se aflau trei pasageri, două femei şi un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, ceilalți pasageri şi şoferul s-au ales cu leziuni şi au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

Ca urmare a verificărilor s-a constatat că şoferul BMW-ului, precum şi un alt bărbat care se afla în același mijloc de transport, sunt angajați ai poliției.

Oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate. Polițistul care se afla la volanul automobilului va fi reținut și cercetat penal, raportează unimedia.info.

alte Articole interesante